Eresymposium Marc Moens: last call

Op vrijdag 24 januari loopt in Mechelen een VAS-eresymposium om dr. Marc Moens in de bloemetjes te zetten voor zijn onverdroten inzet, 40 jaar lang, voor een leefbare en kwaliteitsvolle geneeskunde. Ook ons overlegmodel staat dan ter discussie. De grote tenoren zullen er zijn. U ook? De laatste zitjes worden gereserveerd. Snel erbij zijn is de boodschap.

Eerder al meldden we dat u alvast een plaatsje in uw agenda moest vrijhouden voor dit huldesymposium, gesteund door uw vakbladen De Specialist en MediSfeer. U zult er getuige zijn van enkele hoogstaande voordrachten. Vermaarde sprekers belichten telkens vanuit hun eigen ervaringswereld de figuur van dokter Moens annex de rol van de specialist en andere spelers, en de toekomst van de gezondheidszorg.

De ministers De Block en Beke tekenen uiteraard present, maar ook zijn ‘concullega’s’ binnen de medicomut, dr. Reinier Hueting (ASGB/Kartel) en dr. Rob Van den Oever (CM). Het symposium overstijgt dus het pure VAS-gedachtegoed.

Vanuit de kant van de administratie doen topambtenaren Pedro Facon en Jo De Cock hun duit in het zakje. En vanzelfsprekend is ook een rol weggelegd voor de medesyndicalisten Alin Derom, Johan Blanckaert, Johan Van Wiemeersch, Philippe Devos, Sylvie Geurts, Jos Vanhoof, Luc De Clercq, Yves Louis en Dirk Scheveneels.

De ziekenhuiswereld is vertegenwoordigd door Margot Cloet. Verwelkomd wordt u door Johan Vanwiemeersch.

Uw aanwezigheid op dit symposium betekent een blijk van dank en respect voor deze uitzonderlijke man met een méér dan uitzonderlijke loopbaan, aldus het Vlaams Artsensyndicaat.

Hebt u vragen voor het rondetafelgesprek dat de avond afrond alvorens we overschakelen naar een feestelijke receptie? Dat kan. Ze zijn welkom op selleslaghp@gmail.com.

Praktische info vindt u in onze agenda

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.