Minister Van Peteghem onthult herdenkingsmunt in het teken van de strijd tegen kanker

Minister Van Peteghem onthult herdenkingsmunt in het teken van de strijd tegen kanker

Minister van Financiën Vincent Van Peteghem stelde tijdens de slotshow van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker een herdenkingsmunt voor die volledig in het teken staat van de strijd tegen kanker. De munt is een hart onder de riem voor alle mensen die strijden of hebben gestreden tegen de vreselijke ziekte, maar ook een eerbetoon en dankjewel aan de vele organisaties en vrijwilligers die het voortouw nemen in de strijd.

Verband tussen koffieconsumptie en het risico op metabool syndroom

Verband tussen koffieconsumptie en het risico op metabool syndroom

In een onderzoek gepubliceerd in Nutrients onderzochten wetenschappers de ernst van het metabool syndroom bij proefpersonen met reumatoïde artritis.

Toekomstige evenementen

Laatste reacties

 • Hier , in de Far West , komen ze dan binnen van : “ dokteur , we zijn wulder nie dom wi , wijn ol ne keer gekeken ip Goegel en azo weten we wa da we in ! Zoe je nog zuuste 1 briefje willen schrijven voor het werk !”!
  Tot zover deze lezing uit het e van gelie volgens Pater...

  De impact van YouTube op gezondheidsgerelateerd gedrag (Studie)

 • voldoen zij als "Buffalo-arts" dan ook aan alle (vaak vervelende!) criteria ivm continuïteit, wachtdienst, aangelegd dossier , GMD en de vele andere opgelegde HA-paperassen, deelname/lidmaatschap HA kring, enz ???? Zeker bekeken in hun locatie en functie als Buffalo-arts.
  En wat...

  Buffalo's zetten huisartsenpraktijk in als clubbinding

 • "Tal van factoren veroorzaken dergelijke aandoeningen: repetitieve bewegingen onder tijdsdruk, stress of in de tocht staan."
  Deze bewering is hoogst twijfelachtig en niet gebaseerd op evidence. Komt de "railway spine" terug?

  België eerste land met wet tegen rugpijn

 • En den AI is net als de Paus onfeilbaar hè !

  Medische fouten: kan AI helpen?