Belgian Cycling zoekt ‘wielerartsen’

Belgian Cycling zoekt ‘wielerartsen’

In het kader van een verhoogd veiligheidsprofiel in wielerwedstrijden zoekt Belgian Cycling artsen die zich willen opgeven om als ‘wedstrijddokter’ te fungeren. Eén workshop volstaat om drie jaar als wedstrijddokter erkend te zijn. Er worden regelmatig Franstalige én Nederlandstalige workshops georganiseerd.

Leuvense onderzoekers ontdekken genetische oorzaak voor artritis op jonge leeftijd

Leuvense onderzoekers ontdekken genetische oorzaak voor artritis op jonge leeftijd

Onderzoekers van VIB-KU Leuven hebben een genetische fout ontdekt die aan de basis ligt van "juveniele idiopathische artritis", een vorm van chronische gewrichtsontsteking die reeds op jonge leeftijd aanleiding geeft tot ernstige symptomen van artritis.

Onze recente videos

Laatste reacties

 • Eindelijk! Betekent dit ook dat men in Europa overal medicatie over de counter via internet zal mogen kopen zonder locale blokkades?

  Onlinehandel: alle Europese kopers op gelijke voet

 • Wat de CM er nooit bij vertelt is dat de patient die een 1-persoonskamer kiest daar bijna nooit 1 euro zelf moet van betalen, want het is zijn hospitalisatie-verzekering die alles betaalt....( wij vragen bvb. alleen supplementen als we zeker zijn dat de patient daar zelf niks ...

  De Block zal ereloonsupplementen niet schrappen

 • Het is hoogst merkwaardig dat ‘zogenaamd socialistische’ actoren plots een sociale maatregel- zoals ereloonsupplementen in essentie zijn- willen afschaffen.
  Ereloonsupplementen zijn immers enkel te betalen door de rijken, meestal echter indirect het bedrijf dat zijn werknemer...

  De Block zal ereloonsupplementen niet schrappen

 • Consult aan bed, OK, maar hoe zit het met de technische prestatie die bij dit consult wordt uitgevoerd?

  Consult aan bed uit laagvariabele zorg gewipt