Het BeNeVerMedex Fonds kent in 2019 een tweede wetenschappelijke prijs toe van

Het BeNeVerMedex Fonds kent in 2019 een tweede wetenschappelijke prijs toe van

Het BeNeVerMedex Fonds, Assure your future, in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting, kent in 2019 een tweede wetenschappelijke prijs toe van 3.500 euro aan een origineel wetenschappelijk werk in de private verzekeringsgeneeskunde dat geleid heeft tot een succesvolle verdediging van een masterproef aan een Nederlandstalige Belgische universiteit in de periode 1 oktober 2018 tot 30 september 2019.

KCE pleit ook voor referentiecentra hoofd- en halskanker

KCE pleit ook voor referentiecentra hoofd- en halskanker

Het KCE stelde samen met klinische experten een set van kwaliteitsindicatoren en te behalen doelstellingen op, en evalueerde aan de hand daarvan de zorg die in de Belgische ziekenhuizen wordt aangeboden.

Onze recente videos

Laatste reacties

 • Eindelijk! Betekent dit ook dat men in Europa overal medicatie over de counter via internet zal mogen kopen zonder locale blokkades?

  Onlinehandel: alle Europese kopers op gelijke voet

 • Wat de CM er nooit bij vertelt is dat de patient die een 1-persoonskamer kiest daar bijna nooit 1 euro zelf moet van betalen, want het is zijn hospitalisatie-verzekering die alles betaalt....( wij vragen bvb. alleen supplementen als we zeker zijn dat de patient daar zelf niks ...

  De Block zal ereloonsupplementen niet schrappen

 • Het is hoogst merkwaardig dat ‘zogenaamd socialistische’ actoren plots een sociale maatregel- zoals ereloonsupplementen in essentie zijn- willen afschaffen.
  Ereloonsupplementen zijn immers enkel te betalen door de rijken, meestal echter indirect het bedrijf dat zijn werknemer...

  De Block zal ereloonsupplementen niet schrappen

 • Consult aan bed, OK, maar hoe zit het met de technische prestatie die bij dit consult wordt uitgevoerd?

  Consult aan bed uit laagvariabele zorg gewipt